BRANSON 25-Serie


Branson 25-Serie

25-Serien kan fås med mellem 35 - 60 hk og komfortabelt førerhus og udstyr efter dit behov! 

Priser fra 145.000,- excl. moms..

Gennemtænkt og gennemført

I en Branson traktor er alle betjeningsgreb er placeret hensigtsmæssigt rundt om førersædet. Traktoren kan udstyres med joystick til styring af frontlift eller frontlæsser, samt komfortabel kabine med eminent udsyn.

25 Serien er både robust og manøvredygtig

Den tilhører den seneste generation af traktorer fra Branson Tractors og er en videreudvikling af  den populære 20-serie med mange forbedringer.

Den nyudviklede foraksel tillader hele  60° styreudslag, hvilket giver en venderadius på kun 2450 mm.

25R har synkroniseret vendegear med 12 gear frem og 12 bakgear, mens 25H har hydrostatisk fremdrift i tre trin. 

Under motorhjelmen ligger den nyeste generation af dieselmotorer med og uden turbolader. Det moderne hydraulik-system har stor literkapacitet, så frontlæsser og andre hydraulisk drevne redskaber fungerer hurtigt og effektivt. 

Præsentation af Branson 5025C

Se Branson 5025C på YouTube


 
 
25-Serien kan fås med mellem 35 - 60 hk og komfortabelt førerhus og udstyr efter dit behov!

Film med Branson 5820C

Se en demonstration af Torben Nielsen fra ZTR ApS, som du efterfølgende kan kontakte på tlf. 4213 4213 med spørgsmål til traktorerne, tilbud om finansiering, byttehandel eller blot et godt tilbud.

Demonstration af Branson 5820C

 
 

Reservedele til Branson

Kontakt Torben Nielsen på telefon 4213 4213 eller mail på tn@ztr.dk for henvendelser vedrørende reservedele til Branson.

Redskaber og Udstyr

Tilpas din Branson så den passer perfekt til dit behov. 

Om Branson Tractors

BRANSON er udviklet og konstrueret i USA, hvor der også ligger to samlefabrikker. Branson Tractors ejes af koranske Kukje, som bl.a. er kendt for at producere motorer til amerikanske CUMMINS, der også er verdenskendte for deres høje kvalitet. En Branson traktor er en god investering med sit moderne design og gode kvalitet, til den helt rigtige pris.